Ontnappingsplan Poetin?

In het geval van een nederlaag in Oekraïne heeft Ruslands nummer 1 alles gepland om het land te ontvluchten. Een aantal gedetailleerde vluchtwegen werden een paar weken geleden onthuld door de Daily Mail.

“Ark van Noach” is dit het plan van Poetin om naar Venezuela te vluchten als hij de oorlog in Oekraïne verliest. Een waarschijnlijke bestemming, gezien Poetins goede relatie met de Venezolaanse president Nicolás Maduro.

Venezuela en het 'Ark van Noach'-plan zijn echter slechts een van de veronderstelde opties die Poetin zou kunnen kiezen als hij zou ontsnappen.

De Daily Mail wijst ook op Syrië als mogelijk gastland voor Poetins ballingschap. Plan B, als het Syrische plan niet haalbaar is, zou de andere optie Iran kunnen zijn.

De Daily Mail beweert dat de Russische inlichtingendiensten al met Iran hebben gesproken en onderhandeld over de details van Poetins ontsnappingsplan.

Bron: SR and FM for Tagtik/Source: Daily Mail/Picture: Pixabay

Pivage: Ikzelf dacht, kom ik leg e.e.a. nog maar even vast in de hoop hier op terug te kunnen komen als het daadwerkelijk zo ver komt. "Let's hope !!"




Geen opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Blogger.