Basismaatregelen "Volledig achterhaald."


Een Amerikaanse hoogleraar uit harde kritiek op het Nederlandse coronabeleid. Het gaat om professor Jose-Luis Jimenez, binnen zijn vakgebied één van de meest geciteerde wetenschappers in de wereld. Dat in Nederland handen wassen een basismaatregel is, bewijst dat de overheid een 'volledig achterhaald begrip' heeft over de overdracht van corona, stelt hij. Heeft hij gelijk?
Jimenez is professor in scheikunde en biochemie aan de Universiteit van Colorado. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van aerosolen en is een pleitbezorger van schone lucht om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Lees verder...

Basismaatregelen: 'Volledig achterhaald'


Nu is RTL-nieuws niet één van de eersten die deze professor voor het voetlicht daagt, al meer de een jaar geleden was het Maurice de Hond die een eerste interview had met dezelfde Jimenez, op 18-11-2020 om precies te zijn. In één van de passages in dit interview staat het volgende; "In de Nederlandse media is blijkbaar geen ruimte voor een interview met Prof. Jimenez. In die lancune hebben wij (Maurice en zijn team) voorzien. Op drie manieren schenken wij aandacht aan dat interview...." 

Het is de moeite waard dit ook eens te lezen bij Maurice...

Maurice de Hond
Als Van Dissel en de anderen niet zo koppig zouden zijn, dan zouden ze nog maar één conclusie kunnen trekken:
Besmettingen met Covid-19 vinden vrijwel alleen plaats door de lucht!

Pivage:
Hoe erg het was dat men maar niet wilde onderkennen dat de besmettingen voor het overgrote deel plaatsvinden door de lucht. Maurice maakt zich al vanaf maart 2020 hard voor maatregelen gelijk aan die van de professor. Diep in mijn hart hoop ik dat hij hiervoor ooit eens erkenning gaat krijgen.



Geen opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Blogger.