Met of zonder schil koken?

Joris Bijdendijk is sterrenkok. Hij geeft antwoord op basis­vragen uit de keuken. Deze week: hoe maak je het lekkerst een gekookte aardappel?
Er zijn ongelooflijk veel soorten aardappels. Ik ga er even van uit dat het gaat om een gekookt aardappeltje naast je tartaartje en spinazie. La Ratte of Charlotte bijvoorbeeld is een lekker soort aardappel. Klontje goede boter erop en wat zeezout. Moet je nu met of zonder schil koken? Kijk dan vooral naar de video van Joris. Lees verder... 

Wat eten we met de kerst?

De kans is groot dat het kerstdiner iets soberder uit gaat pakken dan anders, want het ziet er niet naar uit dat we met een hele grote club mensen bij elkaar mogen/kunnen komen. Dus... houd het klein en simpel dat kerstdiner. Om vast wat in de stemming te komen, hier een paar suggesties via mijn eigen receptensite. Lees verder....

Over koken gesproken, ik was even aan het "overkoken" vanmorgen  toen ik in mijn mailbox van het volgende artikel tegenkwam van onze overheid. Vervolgens kom ik dat in het nieuws van vandaag niet tegen. En nog erger wel op twitter en de Utrechtse Courant. Te zot voor woorden, ik had gedacht dat zoiets meteen zou moeten sluiten, maar nee hoor, gewoon door mogen gaan. 

Geen opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Blogger.